Ворог зменшив використання дронів-камікадзе: генерал Тарнавський розповів, чим б’є натомість

У протягом останніх днів російські військові виявляють перевагу в застосуванні керованих авіаційних бомб, політ яких можна коригувати, повідомив бригадний генерал Олександр Тарнавський. Піхотні атаки російських військ продовжуються, і відзначено активну втрату противником живої сили. За словами генерала ЗСУ, на різних напрямках спостерігається зростання випадків, коли російські солдати відмовляються брати участь у наступальних діях.

Окупанти продовжують поповнювати свої знекровлені підрозділи за допомогою ув’язнених. Російське командування розглядає цей так званий “спецконтингент” як розхідний матеріал і безжалісно використовує його у м’ясних штурмах, – наголосив Тарнавський.

У той же час українські військові впевнено утримують оборону на Авдіївському напрямку.

За даними генерала, противник здійснив безуспішні наступальні операції на сході від Новобахмутівки та на північному сході від Бердичева. Було також відбито 23 атаки в районах Авдіївки, Опитного, Сєверного та на південь від Тоненького.

Щодо втрат окупантів, загалом у зоні операційного стратегічного угрупування військ “Таврія” ліквідовано 374 загарбників. Також знищено 1 танк і 1 склад боєприпасів. Зараз триває наступальна операція на Мелітопольському напрямку.

Leave a Comment