Вночі дрони атакували Хмельницьку область: в ОВА розповіли про наслідки

У пізній вечір 28 листопада в Хмельницькій області, під час тривоги через атаку безпілотників, сили протиповітряної оборони були активовані. В результаті цього трапилось падіння уламків на території Шепетівського району, як повідомив перший заступник голови Хмельницької обласної військової адміністрації, Сергій Тюрін.

“Під час нічної ворожої атаки сили протиповітряної оборони ефективно взаємодіяли в області. Ми висловлюємо вдячність Збройним Силам України за якісне виконання завдань”, – підкреслив посадовець.

За його інформацією, наразі немає відомостей про постраждалих чи поранених. Тим не менш, в результаті атаки в Шепетівському районі були пошкоджені дах, вікна та двері приміщення агропідприємства.

Важливо відзначити, що сирени в Хмельницькій області гучали понад три години – з 21:12 28 листопада до 00:34 29 листопада. Повітряні сили інформували про дві групи атакуючих ворожих безпілотників у напрямку регіону.

Нагадаємо, що в пізній вечір 28 листопада російські сили здійснили атаку дронами та ракетами на території України. У цьому нападі брали участь 21 ударний безпілотник “Shahed-136/131” та три керовані авіаційні ракети Х-59.

Leave a Comment