Деталі нічної атаки: на Волині та на Хмельниччині працювала ППО

Росія продовжує напади на мирні міста України. Напередодні 21 листопада вибухи були почуті в кількох регіонах, проте повідомляється, що це була реакція систем протиповітряної оборони (ППО). Росія використовує дрони-камікадзе та знову атакує мирні міста України іранськими безпілотниками (БпЛА). Зокрема, один із них був збитий у Волинській області, а пристрої ППО ефективно застосувалися проти ворожих цілей на Хмельниччині.

Волинська обласна військова адміністрація (ОВА) розповіла деталі нічної повітряної тривоги. За інформацією військових, на Волині було знищено безпілотники типу “Шахед”. Кількість збитих ударних дронів не була повідомлена.

Також було наголошено, що обійшлося без постраждалих. Крім того, у Волинській обласній військовій адміністрації підкреслили, що ситуація повністю під контролем. Інформації про руйнування не надходило, тому на цей раз дрони-камікадзе не досягли своїх цілей.

Під час оголошення тривоги в Хмельницькій області 21 листопада також діяли сили протиповітряної оборони. Повітряні сили під час повітряної тривоги попереджали про рух БпЛА до Старокостянтинова Хмельницької області, проте точне місце збиття “Шахед” ППО не розголошує. Також не повідомляється про кількість збитих дронів. Інформації щодо потерпілих, травмованих та руйнувань не надходило.

Leave a Comment