Британська розвідка розповіла про удари ЗСУ по скупченню російських військ

Окупанти з Росії продовжують зазнавати значних втрат під час воєнних дій в Україні, повідомляє міністерство оборони Великої Британії.

За даними з 10 листопада 2023 року, ймовірно, понад 70 російських військових загинули внаслідок удару по колоні вантажівок за 23 км від лінії фронту в селі Гладківка Херсонської області.

19 листопада 2023 року українські війська нанесли удар по російським окупантам, які перебували на церемонії нагородження чи концерті в Кумачовому, приблизно за 60 км всередині території, що контролюється Росією. Наслідком цього була смерть десятків російських військових.

Розвідка вказує на подібні інциденти в Україні, зокрема 3 листопада 2023 року, коли 19 українських бійців 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади загинули під час церемонії нагородження внаслідок ракетного удару від російської балістичної ракети.

Зауважується, що солдати, які зазвичай добре знають параметри зброї противника, стикаються з викликами реальної тривалої військової кампанії. Командири змушені балансувати між розосередженням військ для зменшення вразливості до ударів і необхідністю об’єднувати підрозділи для ефективного керівництва та підтримки морального дусі.

Важливо зазначити, що 3 листопада російські терористи влаштували ракетний удар по особовому складу 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, призводячи до загибелі військовослужбовців та отримання поранень різного ступеня важкості місцевими мешканцями.

Війська Збройних Сил України виявили російських військових з 810-ї бригади морської піхоти в Херсонській області під час ракетно-артилерійської операції Російської Федерації.

Leave a Comment