В Росії заявили про масовану атаку дронів на Крим

Стверджується, що російські сили протиповітряної оборони, за звітами російських телеграм-каналів, нібито збили 13 безпілотників над тимчасово окупованим півостровом.

За інформацією з російських телеграм-каналів, найбільша частина цих безпілотників, а саме 12, нібито не змогла пройти лінію протиповітряної оборони на півночі Криму, а ще один був вбитий у глибині півострова стрілецькою зброєю.

Міністерство оборони Росії також стверджує, що система протиповітряної оборони, за їхніми словами, нібито збила 3 дрона над Волгоградською областю.

Раніше в цю ніч були повідомлені гучні вибухи в місті Джанкой на тимчасово окупованому Криму.

Після початку повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну, в різних містах тимчасово окупованого Криму регулярно спостерігаються вибухи, пов’язані із ударом дронів та ракет по об’єктах ворога, стоянках техніки тощо. Зокрема, 23 листопада в Новофедорівці Сакського району Криму реєструвались вибухи та кулеметні вогні.

Також 21 листопада в Севастополі відзначили серію вибухів. Очевидці повідомили про перший вибух у центральній частині міста близько 12:15. Після цього сталося ще одне вибух. Навіть несмотрячи на відсутність повітряної тривоги в місті, пізніше, як повідомляло “Кримський вітер”, зареєстровано принаймні п’ять інших вибухів.

Leave a Comment