Росіяни не досягли успіхів у районі Авдіївки

За даними аналітиків, на 27 листопада окупанти не досягли жодних підтверджених успіхів.

Зазначається, що в даний момент тривають важкі бої поблизу Авдіївського коксохімічного заводу на північному сході Авдіївки та промислової зони на південний схід від Авдіївки.

За інформацією російських джерел, російські війська, захопивши промислову зону на південний схід від Авдіївки, дійшли до південно-східної околиці міста.

Уточнено, що Генеральний штаб ЗСУ повідомив про відбиття українськими військами понад 30 атак російських сил. Ці бої відбулися на різних напрямках: схід від Новобахмутівки (13 км на північний захід від Авдіївки), північний схід від Бердичева (7 км на північний захід від Авдіївки), південь від Новокалинового (12 км на північ від Авдіївки), Тоненького (7 км на захід від Авдіївки), а також поблизу Степового (3 км на північ від Авдіївки), Авдіївки, Північного (6 км на захід від Авдіївки) та Первомайського (11 км на південний захід від Авдіївки).

Речник Таврійського угруповання українських військ, полковник Олександр Штупун, повідомив, що російські війська продовжують наземні атаки групами по 10-20 осіб. Він також додав, що росіяни наступають на шести напрямках у районі Авдіївки.

Крім того, російські військові блогери стверджували, що окупанти здійснили невизначене просування поблизу Крутої Балки (5 км на схід від Авдіївки) та Авдіївського коксохімічного заводу, хоча ISW не має візуального підтвердження цих заяв.

Також, за російськими джерелами, українські війська успішно контратакували під Авдіївкою 27 листопада.

Leave a Comment