У ЗСУ закликали дотримуватися обмежень щодо масових заходів на свята

Українцям рекомендується утриматися від проведення масових заходів під час свят, оскільки існує “висока ймовірність” стати об’єктом ракетних ударів чи бомбардувань з боку російських сил. Про це повідомило Управління стратегічних комунікацій Апарату головнокомандувача Збройних сил України.

Заакцентовано, що необхідно дотримуватися чинних обмежень щодо проведення масових заходів у районах, де виконуються бойові завдання, зокрема під час зимових свят. Вказано, що російські війська уважно стежать за будь-якою інформацією про переміщення як військових, так і цивільного населення.

Раніше КМДА повідомило, що цьоріч в столиці не планується проведення великих новорічних святкувань, але буде встановлена головна ялинка країни та фотозона на Софійській площі. Мер Віталій Кличко зазначив, що місто не витрачає бюджетні кошти на організацію та облаштування новорічних локацій, а вони фінансуються за рахунок меценатів.

Враховуючи воєнний стан, введений в Україні з 24 лютого 2022 року через агресію Росії, рекомендується додержуватися обережності та виконувати вказівки безпеки у своєму регіоні.

Leave a Comment