ЗСУ відбили ворожі атаки в районах Мар’їнки та Старомайорського, було 66 зіткнень

Українські військові продемонстрували високу відвагу та стійкість у боротьбі зі своїми ворогами. Вони успішно відбили напади окупантів в районах Мар’їнки та Новомихайлівки, а також завадили спробам ворожого штурму в Старомайорському.

За останню добу на фронті відбулося неймовірних 66 бойових зіткнень. Ворожі сили не пощаджали ракет та авіаційних ударів, здійснивши 2 ракетні атаки та 62 авіаційних удари, а також 77 обстрілів позицій наших військ і мирних населених пунктів за допомогою реактивних систем залпового вогню.

На Бахмутському напрямку ворог марно намагався відновити свої позиції біля Кліщіївки, де наші захисники відстояли приблизно 10 атак ворога. Сили оборони України продовжують активні дії на південних околицях Бахмута в Донецькій області, завдаючи значних втрат противнику серед живої сили та техніки та утримуючи вже досягнуті позиції.

На Авдіївському напрямку ворог використовує авіаційну підтримку та не припиняє спроб оточити Авдіївку, але сили оборони відбили приблизно 20 атак ворожої сторони. На Запорізькому напрямку противник також намагався відновити втрачені позиції під час боїв біля Роботиного.

Leave a Comment